Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Garantie

Garantie spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie gaat een leven lang mee. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor het juiste isolatiemateriaal en isolatiebedrijf. Wij hebben 100% vertrouwen in de kwaliteit van ons ISOTECH-systeem® en dat willen we bewijzen door onze klanten de hoogste garantietermijn te bieden.

Onze garantie staat als een huis

Bij Isolatietechniek Best staan ‘betrouwbaarheid, kwaliteit, zekerheid en waar voor uw geld’ hoog in het vaandel. Isotech biedt u de beste spouwmuurisolatie van Vlaanderen.

GARANTIETERMIJN 15 JAAR

Isolatietechniek Best geeft als enige isolatiespecialist een garantie van 15 jaar op spouwmuurisolatie. Onze HR ++ PLATINUM ISOTECH-parels® worden continu getest op kwaliteit en isolerend vermogen. Naast het ATG- en KOMO-certificaat voor het isolatieproces, heeft Isolatietechniek Best ook een unieke certificering voor de ISOTECH-parels® verkregen.

Wilt u meer weten over de zekerheden van Isolatietechniek Best of over onze garantietermijn van 15 jaar? Neem direct contact op of lees de volledige garantiebepalingen van Isolatietechniek Best.