Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Ervaringen van klanten spouwmuurisolatie Isolatietechniek Best

slider

Isolatietechniek Best isoleert al meer dan 30 jaar woonhuizen en bedrijfspanden. Bent u benieuwd naar de ervaringen met onze spouwmuurisolatie? Bekijk dan direct onze referenties.

Niet alleen merken onze klanten direct resultaat, ook gaan de stookkosten fors omlaag. Bovendien zijn de ervaringen met onze snelle en nette werkwijze zeer positief.

DIRECT RESULTAAT

Uit de ervaringen blijkt dat spouwmuurisolatie direct effect heeft. Nog dezelfde dag voelen onze klanten een aangenaam verschil in kamertemperatuur. De koude trekt niet meer door de buitenmuren naar binnen. Ook tocht het een stuk minder in huis. Vooral bij spouwmuurisolatie in wat oudere jaren-60-huizen gaat het wooncomfort er sterk op vooruit.

ENERGIEREKENING FORS OMLAAG

Wanneer we onze klanten vragen om hun ervaringen met spouwmuurisolatie te delen, noemen zij altijd de verminderde stookkosten. Neem Wim en Anja. Zij hebben een twee-onder-een-kapwoning met veel gevel. Voordat er spouwmuurisolatie aangebracht werd, hadden ze een gasverbruik van 3000 tot 3500 m3 per jaar. Nadat Isolatietechniek Best het huis heeft geïsoleerd, was dat minder dan 2500m3. Kortom, spouwmuurisolatie heeft u in een mum van tijd terugverdiend.

isotech-badkamer

NETTE EN SNELLE WERKWIJZE

Bovendien hebben onze klanten goede ervaringen met de service. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is in één dag geregeld, en dat zonder enig hak- of breekwerk. En van de boorgaten in de buitenmuur ziet u na afronding van de spouwmuurisolatie niets meer.