Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Isotech Glue

slide_parels

Het ISOTECH-systeem® is een combinatie van HR++ PLATINUM ISOTECH-parels® en ISOTECH-glue®. De ISOTECH-glue® is brandveilig en zorgt ervoor dat de ISOTECH-parels® gegarandeerd op hun plaats blijven. Daarnaast bezit de ISOTECH-glue® een aantal unieke eigenschappen.

WAAROM ISOTECH-GLUE?

Isolatietechniek Best ontwikkelde samen met Kingspan Unidek een zeer schone lijm, de speciale ISOTECH-glue®. In combinatie met de ISOTECH-parels® is het gemakkelijk te verwerken zodat onze isolatiespecialisten uw woning binnen één dag kunnen isoleren®. De ISOTECH-glue® bevat geen gevaarlijke componenten. Het product is volledig biologisch afbreekbaar en daarmee vriendelijk voor het milieu.

VOORDELEN ISOTECH-GLUE

De ISOTECH-glue is speciaal ontwikkeld om de isolatiekracht van de ISOTECH-parels te versterken. De ISOTECH-glue® is brandveilig, waterafstotend, gemakkelijk te verwerken, houdt de ISOTECH-parels op hun plaats, zorgt voor een optimale vulling van de spouwmuur, is milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Isolatietechniek Best werkt continu aan de hoogste kwaliteit op het gebied van spouwmuurisolatie. Lees meer over onze certificering en garantie of gratis adviesafspraak op voor meer informatie over het ISOTECH-systeem®.