Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Isotech HR++ parels

slide_parels

Met spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Best wordt de smalle luchtruimte tussen uw binnen- en buitenmuur (spouwmuur) gevuld met HR++ PLATINUM ISOTECH-parels®. Dankzij de slimme combinatie van deze kleine parels met de brandvertragende ISOTECH-glue® zorgt onze spouwmuurisolatie vanaf dag 1 voor een lagere energierekening.

WAAROM ISOTECH-HR-PARELS?

ISOTECH-parels® zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis wordt via de spouw naar buiten gebracht. ISOTECH-parels® zijn waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde parels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS een zeer lichte materiaalsoort: de isolatieplaat zakt niet in en de ISOTECH-parels® blijven een leven lang op de juiste plaats.

VOORDELEN ISOTECH-PARELS

De ISOTECH-parels® en het ISOTECH-systeem® zijn ATG- en KOMO gecertificeerd. Isolatietechniek Best is daarmee de enige aanbieder in België én Nederland met een volledig gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie. Kies voor de unieke isolatiekracht van de ISOTECH-parels®: de hoogste standaard in spouwmuurisolatie.

Onderhoudsvrij | Brandvertragend | Isolatieplaat blijft een leven lang op zijn plaats | Ongevoelig voor vocht, rot en schimmel | Ademend | Eenvoudig en snel te verwerken | Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Wilt u meer weten over spouwmuurisolatie met HR++ PLATINUM ISOTECH-parels® van Isolatietechniek Best? Maak een gratis adviesafspraak met de ISOTECH isolatieadviseur.