Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Van alle soorten spouwmuurisolatie is het ISOTECH-systeem® het beste

slide_parels

Isolatietechniek Best isoleert al meer dan 30 jaar woonhuizen en bedrijfspanden met het ISOTECH-systeem ®. Van alle soorten spouwmuurisolatie heeft dit materiaal het hoogste isolerende vermogen. U bespaart al gauw honderden euro’s op uw energierekening. Bovendien is het brandveilig en volledig biologisch afbreekbaar.

BESTE VAN ALLE SOORTEN SPOUWMUURISOLATIE

Het ISOTECH-systeem ® is een combinatie van HR ++ ISOTECH-parels ® en de brandvertragende ISOTECH-glue ®. Dit isolatiesysteem werkt tot 20% beter dan andere soorten spouwmuurisolatie. Dat betekent dat u uw investering des te sneller terugverdient. Isolatietechniek Best is de enige aanbieder van het ISOTECH-systeem ® in België en Nederland.

GECERTIFICEERD SYSTEEM

Voor het unieke ISOTECH-systeem ® én voor ons isolatieproces hebben wij het ATG- en het KOMO-certificaat mogen ontvangen. Van alle soorten spouwmuurisolatie is ons systeem als enige volledig gecertificeerd. Wij durven onze klanten dan ook gerust de hoogste garantietermijn van 15 jaar te bieden. Daarmee willen we maar bewijzen dat het ISOTECH-systeem ® betrouwbaarder is dan andere soorten spouwmuurisolatie.

huiskamer-kleur