Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Spouwmuurisolatie in 1 dag

slide2

Isolatietechniek Best isoleert uw spouwmuur binnen één dag. De spouwmuurisolatie wordt van buitenaf aangebracht. U heeft daardoor geen overlast van de werkzaamheden. Dankzij een goede voorbereiding en ons duidelijke isolatiestappenplan, start u dezelfde dag nog met besparen op uw stookkosten.

VOORBEREIDING OP SPOUWMUURISOLATIE

Isolatietechniek Best realiseert de beste spouwmuurisolatie voor uw huis. Op afspraak komt onze isolatieadviseur bij u langs voor een vrijblijvend informatiegesprek. Hij boort kleine gaatjes in de muur (endoscopisch onderzoek) en beoordeelt of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Gaat u akkoord met onze prijsopgave, dan plannen we het moment waarop Isolatietechniek Best uw spouwmuur komt isoleren.

STAPPENPLAN SPOUWMUURISOLATIE

En dan is het eindelijk zover: de isolatiewagen van Isolatietechniek Best rijdt bij u voor de deur.

  • 1. Onze isolatiespecialisten doorlopen samen met u de woning.
  • 2. In de voegen van uw buitenmuur boren we kleine gaatjes volgens een door ATG vastgesteld boorpatroon.
  • 3. De HR++ PLATINUM ISOTECH-parels® worden samen met de ISOTECH-glue® van buitenaf de spouw in geblazen.
  • 4. De boorgaten worden keurig gedicht met specie in de kleur van uw voeg.
  • 5. U start direct met besparen op uw stookkosten!

Bekijk de video en ontdek hoe Isolatietechniek Best uw spouwmuur isoleert.

 

AANDACHTSPUNTEN VOOR SPOUWMUURISOLATIE

Spouwmuurisolatie is maatwerk. Voorafgaand aan de isolatiedag zorgen wij ervoor dat u goed op de hoogte bent van wat er gaat gebeuren. Een aantal belangrijke aandachtspunten:

 • Onze isolatiespecialisten controleren vooraf en achteraf uw woning op openingen, leidingen in de muur en afvoeren van afzuigsystemen. Bijvoorbeeld in de keuken, meterkast en op zolder.
 • Zijn al uw gevels goed toegankelijk? Wij werken het snelst als we overal bij kunnen. Controleer daarom of objecten of begroeiing uw gevels blokkeren en verwijder deze als dat mogelijk is.
 • Geen vochtproblemen meer, goede ventilatie.
 • Is er water en stroom aanwezig? Om de isolatie zo snel en goed mogelijk uit te voeren hebben wij water en stroom nodig
 • Vergeet niet al uw ramen en deuren te sluiten voordat wij te werk gaan. Hebt u een lichtkoepel of veranda? Dan vragen wij u om deze af te dekken. Bij het boren komt namelijk stof vrij.

Wilt u meer weten over de isolatietechniek van Isolatietechniek Best. Neem vrijblijvend contact op met Isolatietechniek Best of doe de bespaarcheck. Wij helpen u graag verder.