Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Over Isotech

Ruim 35 jaar geleden ontdekte de familie Linssen hoeveel geld zij maandelijks bespaarden door simpelweg hun spouwmuur te isoleren. Het product ‘spouwmuurisolatie’ was op dat moment nog redelijk onbekend, maar won snel aan terrein vanwege de toenemende schaarste van energie en de steeds hoger wordende prijzen.

SUCCESVOL FAMILIEBEDRIJF

Vader Linssen startte zijn bedrijf en ontwikkelde zich in zeer korte tijd tot een landelijk bekende specialist in spouwmuurisolatie. Enkele jaren later stapte ook zijn zoon in het familiebedrijf. Anno nu staat de naam Isolatietechniek Best voor spouwmuurisolatie van hoge kwaliteit. Een erkende specialist in spouwmuurisolatie voor woonhuizen, bedrijfspanden en woningbouwprojecten.

EEN GLOEDNIEUW PAND

Tegenwoordig let iedereen op energiezuinigheid. Door de toenemende vraag naar spouwmuurisolatie, werd de oude bedrijfsruimte te klein. De keuze viel op een gloednieuw bedrijfspand in Eindhoven, dicht bij de uitvalswegen, de Nederlandse en Vlaamse markt en met voldoende groeimogelijkheden.

NEDERLAND EN VLAANDEREN

Met de stap naar een nieuw pand, kwam ook de groei over de Nederlandse grenzen. Het aantal klanten in Vlaanderen nam steeds verder toe. Inmiddels rijden onze adviseurs dagelijks heel Vlaanderen en Nederland door om bij klanten thuis een kosteloze inspectie uit te voeren.

ONZE MEDEWERKERS

Vakmanschap, kwaliteit en maatwerk. Uw spouwmuurisolatie wordt uitgevoerd door isolatiespecialisten die in ons eigen bedrijf zijn opgeleid. Zo weten wij zeker dat u op een duidelijke uitleg en een vakkundige vulling van uw spouwmuur kunt vertrouwen. Ons doel is dat u geen omkijken meer heeft naar dit gedeelte van uw isolatieplan.