Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Samen slim isoleren

SPOUWMUURISOLATIE VOOR DE HELE BUURT!

Vaak isoleren wij meerdere woningen in dezelfde straat of buurt. Door uw vraag te bundelen met die van uw buren of wijkgenoten, ontvangt een korting tot € 300,- op spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Best.

SAMEN SLIM

Met onze ‘Samen slim’-actie profiteert u dubbel! Samen met uw buren kiest u voor een forse besparing op de (jaarlijkse) stookkosten. En u ontvangt een fikse korting, omdat u tegelijkertijd met uw buurtgenoten uw spouwmuren laat isoleren. De adviseurs van Isolatietechniek Best vertellen u graag meer over deze actie.

KORTING OP COLLECTIEVE SPOUWMUURISOLATIE

Kies collectief voor spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Best. Afhankelijk van uw warmtevraag bespaart u met spouwmuurisolatie zo’n € 600,- per jaar. En laat u samen met uw buurtgenoten de spouwmuren isoleren? Dan ontvangt u een fikse korting tot wel € 300,- op het totaalbedrag.

SAMEN SLIM?

Wij helpen u graag met het motiveren van uw buren. Onze isolatiespecialist bezoekt uw buren vrijblijvend om te beoordelen of spouwmuurisolatie met het unieke ISOTECH-systeem® mogelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. De voorwaarden van deze ‘Samen slim’-actie vindt u onderaan dit bericht.

Deze actie is geldig in alle gemeentes van Vlaanderen, voor alle typen woonhuizen. Appartementen en utiliteitsgebouwen worden bij deze actie uitgesloten. De aankoop geschiedt ten minste binnen dezelfde woonplaats. Bij een collectieve inkoop door minimaal 5 klanten, ontvangt ieder van deze klanten € 200,- korting op de aankoopprijs. Bij een collectieve inkoop door minimaal 10 klanten, ontvangt ieder van deze klanten € 300,- korting op de aankoopprijs. De ‘Samen slim’-actie geldt niet voor al akkoord gegeven offertes en uitgevoerde werkzaamheden.