Advies nodig? Bel 03 8080642
De nummer 1 van Vlaanderen

Kosten Spouwmuurisolatie

MINDER KOSTEN SPOUWMUURISOLATIE DANKZIJ OVERHEIDSPREMIES

Overheidspremies verlagen de kosten van uw spouwmuurisolatie drastisch. Zo betaalt u maar 6% btw in plaats van 19%. Dat betekent dat u uw investering al in twee tot drie jaar terugverdient. Na die tijd maakt u pure winst. Want dankzij uw spouwmuurisolatie bespaart u tot 33% energie. En de kosten spouwmuurisolatie betaalt u maar één keer. Maar van dit energievoordeel geniet u een leven lang.

KOSTEN SPOUWMUURISOLATIE SNELLER TERUGVERDIEND

Traditionele isolatievormen zoals van uw dak, raam of deur zijn een goed begin. Maar wilt u meer besparen? Isoleer dan uw spouwmuur. Zo isoleert u een veel groter oppervlak en krijgt u een hogere energiewinst. Bovendien geniet u van interessante overheidssubsidies, waardoor u maar 6% btw betaalt in plaats van 19%. Het resultaat? Na twee tot drie jaar, hebt u uw investering al terugverdiend. Nog sneller als de energieprijzen blijven stijgen!

ISOTECH SPOUWMUURISOLATIE BEPERKT UW KOSTEN VOOR SPOUWMUURISOLATIE

Reken voor uw spouwmuurisolatie op de specialisten van Isotech Spouwmuurisolatie. Wij hebben dertig jaar ervaring. Gebruiken gecertificeerde, superisolerende ISOTECH-parels®, goed voor 20% meer rendement dan met klassieke isolatiematerialen. En klaren de klus in één dag. Zodat de kosten voor uw spouwmuurisolatie beperkt blijven. Bovendien garanderen wij u een perfecte afwerking. Zodat u achteraf niets van uw isolatie ziet. Want wij vullen de kleine boorgaatjes in uw voegen vakkundig op met cement in dezelfde kleur. Extra voordelen? Uw spouwmuurisolatie is honderd procent onderhoudsvrij. En u krijgt vijftien jaar garantie.